GERİ

Turan Kardeşler

    TURAN KARDEŞLER KUYUMCULUK

 Adres

: Kuyumcular Çarşısı No:107/1 Trabzon/TÜRKİYE

  Web

: www.turankardesler.net  

 Telefon

: +90 462 3212699

 Fax

: +90 462 3225035    

 E-Mail

: info@turankardesler.net  
         
       
 
1964 yılında iki kardeş Halil ve Hüseyin TURAN tarafından kurulan Turan Kardeşler altın & pırlanta Trabzon altın takı sektörünün en büyük şirketleri arasndadır.Trabzon’da 2 şubesi ile faaliyet göstermektedir.
Konusunda lider,akılcı,değişimci,mükemmeliyetçi bir firma olma, arzu ve heyecanla çalışarak başta kadınlar olmak üzere tüm müşterilerimizin kendilerini daha huzurlu,mutlu hissetmelerini sağlayacak üstün kaliteli markaları müşterilerimize sunmak ,sektörün gelişmesine katkıda bulunmak hedefimizdir.

İlkelerimiz;
 
Müşterilerimiz için üstün kaliteli ürün ve hizmetleri,makul fiyatlarla,söz verdiğimiz zaman ve şartlarda sunmak,
Müşteri memnuniyeti odaklı,müşterilerin ihtiyaç ve taleplerine en kısa zamanda en doğru şekilde cevap veren bir yapıda çalışmak,
Müşterilerimize saygı,haysiyet,adalet ve nezaket kuralları çerçevesinde eşit yaklaşmak,
Müşterilerimizin gizli bilgilerine önem vermek,
Hiçbir şartta meşru olmayan faaliyetlere katılmamak,
Kamuoyunun güvenini kazanmak ve bu güvene sadık kalmak,
Doğruluktan hiçbir şartta ayrılmayan,ilkelerine ve sözüne sadık,her konuda güvenilir olmayı içtenlikle benimsemek
 
Turan Kardeşler altın & pırlanta Trabzon’umuza özgü Hasır Bilezik imalatına çok önem vermektedir.Trabzon’u dışarıda temsil eden bu ürünün modernize edilmesinde üstün gayretler sarfetmiştir..Hasır ürünlerimizde kullanılan tel,diş,kilit,başlık ve kaynaklar 22 Ayar kullanılmakta , coğrafi ve imalat patenti bulunmaktadır.
 
14 Ayar ve 22 Ayar fantezi ürünlerimizi en ciddi ve güncel firmalardan seçilen koleksiyonlarla müşterilerimize sunmaktayız.Çalıştığımız firmalar ürünlerinin satış sonrası hizmetlerine önem veren firmalardır.Kolleksiyonlarımızda tam ayar garantisi bulunmaktadır.
 
Alyans sektöründe Trabzon’da bir ilki gerçekleştirmiş ve koleksiyonunuda 100’ün üzerinde alyans çeşidi bulunduran ilk firma olma gururunu yaşamıştır.Alyanslarımız 14 ve 18 Ayar altından yapılmaktadır.Kullanıcının isteğine bağlı platin veya 22 Ayar olarak imalat yapabilmekteyiz.Müşterilerimizin kendi tasarımlarını ve ürün üzerindeki değişiklikleride imalat bazında yapabilmekteyiz.
 
Pırlanta sektöründe Trabzon’da yaptığı değişikliklerle adından söz ettiren firmamız en güncel montürleri, en kaliteli taşları en uygun fiyata sertifikası ile beraber müşterilerine sunmaktadır.Pırlantada kullanılan altın 18 Ayardır.

Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası           Kunduracılar Cad. Alipaşa İşhanı  K:4 / 51   Trabzon / TÜRKİYE Tel: +90 462 3216103 
GülNet İnternet Hizmetleri  Gazipaşa Mah. Cudibey Mektep Sok. Mahmut Reis Apt.  K:2 Trabzon / TÜRKİYE  Tel: +90 462 326 61 42 


   www.betonhelva.com.tr