GERİ

Robert De Niro Medyum Oluyor

Oscar ödüllü Robert De Niro 'Medyum' filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor

Bu hafta 1'i yerli, 6 film vizyona girecek.

''Medyum''

Oscar ödüllü Robert De Niro, ''Medyum'' filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. De Niro'nun efsanevi medyum Simon Silver karakterine büründüğü film, medyumlarla, onların sahtekar olduğunu iddia eden araştırmacıların mücadelesini konu alıyor.

Emekli doktor Margaret Matheson ve asistanı Tom Buckley, ruh çağırma, psişik güçler, telepati gibi metafizik olaylarla ülke gündemine gelen ve büyük paralar kazanan medyumlara savaş açmıştır. Bu mücadelede onların işlerini zorlaştıracak olan rakip ise Simon Silver'dir.

Başrollerini Robert De Niro, Elizabeth Olsen ve Sigourney Weaver'in paylaştığı yapımın, yönetmenliğini ve senaristliğini üçüncü uzun metrajlı işine imza atan İspanyol yönetmen Rodrigo Cortes üstleniyor.

Haftanın dram filmleri

Vizyona giren 6 filmden 3'ü dram türünde, Tolstoy'un ölümsüz eserinden uyarlanan ''Anna Karenina'' dışında haftanın dram türündeki diğer filmleri ''Aşk'' ve ''Kıyamet Günü''.

''Pi'nin Yaşamı''

Oscarlı sinemacı Ang Lee'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ''Pi'nin Yaşamı''nın başrollerinde; Suraj Sharma, Tobey Maguire, Irrfan Khan ve Adil Hussain rol alıyor.

''Dönüşüm: HTR2B''

Osman Evren Tolga'nın yönettiği ''Dönüşüm: HTR2B'', ''ilaç firmalarının, ürettikleri ilaçları piyasaya sürmeden, üçüncü dünya ülkelerinde kobay olarak kullandıkları'' insanların hikayesini konu alıyor.

61haber.com

Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası           Kunduracılar Cad. Alipaşa İşhanı  K:4 / 51   Trabzon / TÜRKİYE Tel: +90 462 3216103 
GülNet İnternet Hizmetleri  Gazipaşa Mah. Cudibey Mektep Sok. Mahmut Reis Apt.  K:2 Trabzon / TÜRKİYE  Tel: +90 462 326 61 42 


   www.betonhelva.com.tr